La campanya “Així no Rajoy” arriba a Gandia per a tractar les retallades del PP a l’estat de benestar

La campanya “Així no Rajoy” que està portant a terme per tot el territori valencià el PSPV-PSOE per fer balanç dels primers 100 dies de govern del PP arriba aquesta setmana a Gandia. L’exministra de Sanitat, Leire Pajín, i el portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE, Ignacio Subías, estaran a la Casa del Poble per tractar les retallades que Rajoy està fent a l’Estat de Benestar, més concretament a la sanitat.

L’acte tindrà lloc aquest proper dijous, 31 de maig, a partir de les 20 hores a la seu del partit a Gandia, la Casa del Poble, situada al carrer Abat Solà número 86, i l’entrada és lliure i oberta a tota la ciutadania. La presentació correrà a càrrec del secretari general dels socialistes gandians, José Manuel Orengo.

Amb aquesta campanya el PSPV-PSOE té la intenció de conscienciar a la ciutadania de la importància dels serveis públics en la vida diària i advertir dels canvis que hi haurà si el PP porta a terme les retallades que té previstes, de més de 10.000 milions d’euros en matèries tan importants com la sanitat o l’educació.

Juan Ignacio Subías és un metge i polític valencià d’origen càntabre. És llicencià en medicina i cirurgia, especialitat pneumologia per la Universitat de València. Militant del PSPV-PSOE, fou governador civil de la província de Castelló, regidor de l’ajuntament de Castelló de la Plana, ha estat secretari general a Castelló, fou elegit diputat a les Corts Valencianes al 2011, ha ocupat diversos càrrecs dins l’executiva del PSPV-PSOE i és l’actual Portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE.

Leire Pajín és una política socialista valenciana. Llicenciada en Sociologia, ha sigut Secretària d’Organització del PSOE, senadora i diputada a les Corts Generals. Va ocupar el càrrec de ministra de Sanitat, Política social i Igualtat entre el 21 d’octubre de 2010 i el 22 de desembre de 2011. Des de l’1 d’abril de 2012 és Vice-secretària general del PSPV.