La ciutat de Gandia organitza per primera vegada les seues Campanades Infantils

Les àrees d’Infància i Escena Urbana i Política Festiva de l’Ajuntament de Gandia han organitzat les primeres Campanades Infantils per a acomiadar l’any amb tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. Serà el dissabte, 31 de desembre, a la plaça Major a partir de les 11.30 hores del matí.

Liduvina Gil, regidora d’Infància, ha destacat este matí en la presentació de l’esdeveniment que “esta acció respon a la proposta presentada pels xiquets i xiquetes representants de l’alumnat de 5é i 6é de Primària de Gandia i on s’espera que la ciutadania els acompanye en este últim migdia de l’any 2022 celebrant l’entrada del nou any, del que segur es realitzaran accions a favor del benestar de la infància».

L’acció, integrada dins del programa de participació infantil i de promoció de drets de la infància, ‘La infància pren el micro’, respon a la proposta presentada pel Consell de la Infància de Gandia, que finalment s’ha pogut fer realitat enguany atés que les restriccions sanitàries ho permeten.

La festa de les Campanades Infantils Gandia 2023 s’iniciarà a les 11.30 hores amb animació infantil a la plaça Major. Uns minuts abans de les 12.00 del migdia, tindran lloc les campanades. Després, la festa continuarà amb l’espectacle musical ‘MiniDisc On’ per a ballar i celebrar el nou any 2023.

Per a l’ocasió, es repartirà material de cotilló per als xiquets i xiquetes i raïm de la sort, per a la qual cosa és necessària realitzar la inscripció prèvia a la web https://apps.gandia.org/campanades/formulario.ph

La regidora socialista ha explicatq ue “la inscripció es fa per a tindre una aproximació de la quantitat de xiquets i xiquetes que acudiran. No passa res si algú no s’inscriu, esperem tindre una molt bona acollida”.