La diputada socialista Carmen Montón analitza a Gandia el projecte de la llei de l’avortament que pretén aprovar el PP

En el seu objectiu per explicar a la ciutadania el retrocés que suposen moltes de les lleis i mesures que estan portant a terme els governs del PP a tot arreu, l’Agrupació Socialista de Gandia ha preparat per a hui una xerrada que abordarà un analisi d’una qüestió que està d’actualitat des de l’arribada del PP al govern espanyol: el dret de decidir de les dones sobre la seua maternitat i la llei de l’avortament.

I per a això, el PSPV-PSOE de Gandia comptarà hui amb la presència de la Diputada socialista al Congrés i portaveu d’Igualtat del grup socialista en el mateix, Carmen Montón, que farà una xerrada on explicarà la nova proposta retrògrada del ministre Gallardón i l’atac que suposa a la llei que va aprovar el govern de Zapatero i que reconeixia el dret de les dones a decidir sobre la seua pròpia maternitat. Precisament Montón va ser ponent d’aquesta llei i de la del Matrimoni Homosexual, també aprovada per l’executiu socialista i ara en perill amb el govern del PP.

La xerrada tindrà lloc hui mateix a partir de les 20 hores al Casal Jaume I, al carrer Dona Teresa, i estarà presentat per la psicòloga clínica i presidenta de l’Associació ‘Rosa dels Vents’ per la Igualtat de Gènere, Juana Navarro. A més, l’agrupació socialista ha convidat a diferents associacions i personalitats relacionades en la matèria de la Igualtat de les dones.