La Fira i Festes de Gandia se salda amb una participació massiva i sense incidents

La Fira i Festes d’enguany se salda amb un èxit rotund de participació i sense incidents destacables. És la principal conclusió després de les primeres valoracions que s’han fet este mateix matí per part dels responsables municipals.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, en primer lloc, ha volgut agrair als “tècnics, equips de producció i a totes les persones que han fet possible que la Fira i Festes haja estat un èxit. També a les brigades de neteja i seguretat que ens han permés gaudir amb tranquil·litat de tota l’àmplia programació que s’ha ofert”, i ha fet extensiu l’agraïment a la ciutadania i als milers de persones que durant estos dies ens han visitat.

Per la seua banda, Balbina Sendra, regidora de Cultura, Fira i Festes i Biblioteques, ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit de la Fira d’enguany. L’edil ha posat en valor el treball del Departament de Cultura i d’altres com la Policia Local i els Serveis Bàsics.

Pel que fa a les xifres, Sendra ha informat que 7.000 persones van participar en les activitats organitzades al Maria Enríquez, 8.500 al Parc de la Festa, 17.000 a la Plaça del Mosset i les més de 4.000 que van acudir als concerts de la Marquesa, a més del Teatre Serrano que va congregar 2.000 persones en diverses activitats.

Respecte a les activitats de carrer, es calcula que van ser quasi 6.000 persones les que van gaudir dels espectacles, mentre que 3.000 ho van fer dels diferents concerts a les places. Una altra xifra que ha destacat la regidora han estat les més de 10.000 persones diàries que van visitar el recinte firal o els mercats temàtics.

Quant a la seguretat, la regidora de Protecció, Seguretat i Convivència, Lydia Morant, ha afirmat que malgrat la massiva assistència, no hi ha hagut incidents destacables. “El dispositiu policial ha donat resposta a totes les necessitats i la coordinació amb la Policia Nacional ens ha permés arribar a totes les parts de la ciutat perquè s’haja pogut gaudir amb total normalitat de la Fira”, ha indicat la regidora socialista.