La Junta de Govern aprova l’oferta d’ocupació pública de 2020 amb huit places

El coportaveu del Govern de Gandia José Manuel Prieto ha comparegut hui davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la reunió de la Junta de Govern Local, una sessió que ha estat marcada pel seguiment de les xifres preocupants de contagis i hospitalitzacions per covid-19 a Gandia i que van provocar que divendres passat l’executiu local decidira ajornar totes les activitats culturals i pròpies de les festes nadalenques durant almenys 10 dies, amb l’objectiu de controlar el flux de mobilitat de la ciutadania dins les competències municipals. “Les xifres no són bones i això ens va obligar a prendre una decisió categòrica, complicada, però responsable. I seguirem prenent les decisions que calga per tal de contindre i revertir les dades alarmants de contagis”, ha explicat el regidor socialista.

D’altra banda, Prieto ha informat de l’oferta d’ocupació pública de l’any 2020 de l’Ajuntament de Gandia en la qual, a la fi, la taxa de reposició front a les nombroses jubilacions permet ofertar huit places, que es distribuiran de la següent forma: cinc places de subaltern de torn lliure, una plaça de subaltern de torn lliure per a persones amb diversitat funcional, una plaça administrativa de torn lliure i una plaça d’inspector de la Policia Local de torn lliure. Paral·lelament, el Govern local aprofitarà per a consolidar llocs de treball de l’Ajuntament i la promoció interna d’un inspector/a i un oficial de la Policia Local. I, la gran novetat, 25 places d’administratiu.

“Per fi, els nous pressupostos de l’Estat donen alè als ajuntaments i permeten la reposició de les places per jubilació, tenint en compte que està finalitzant la seua vida laboral tota una promoció que va entrar a les administracions locals durant la transició. Per a 2021 es calcula que es puga reposar el doble, ja durant les primeres setmanes de l’any”, ha assenyalat el regidor de Recursos Humans, qui ha agraït les forces sindicals el suport i la unanimitat a les meses de negociació.