La majoria dels gandians no han votat al PP i han triat una opció democràtica front a l’autoritarisme

La secretària general dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, ha fet hui un balanç de les eleccions municipals del passat diumenge, destacant que els gandians han triat una opció democràtica enfront de l’autoritarisme dels últims quatre anys. “En la nostra ciutat deixa d’haver-hi un xèrif. Torró no tornarà a governar amb un xec en blanc per a fer el que li done la gana, com en la passada legislatura”, ha assenyalat.

Juantxo Ribes.Valoracions eleccions municipals

Diana Morant ha posat l’accent que la majoria de la ciutadania no ha votat al PP i, ni tan sols, ha recolzat majoritàriament a la dreta. Així, amb els números en la mà, ha apuntat que enfront dels 14.298 vots del PP, estan els 15.881 vots de l’esquerra (9.491 per al PSOE i 6.390 per a la coalició Més Gandia). “Si, a més, sumem els 1.909 vots de Ciutadans, tenim un total de 17.790 gandians que han optat per la decència i l’honestedat, enfront de la indecència i la trampa”, ha destacat. Tot açò, sense comptar els més de 3.000 vots que s’han perdut en marques blanques amb les quals Torró ha intentat confondre a l’electorat.

“Només les trampes i una llei electoral que no permet traduir la realitat dels vots en representativitat, han permès que Torró es disfresse de triomfador. Però Torró no ha guanyat estes eleccions a Gandia”, ha assegurat Morant, qui ha asseverat que “continua havent-hi partida, ja que 12 són menys que 13: ahir, hui i la resta de la legislatura”.

Morant entén que els gadians han dit que és el moment de la regeneració democràtica i de sanejar els comptes municipals obrint els calaixos, “i açò, per descomptat, passa perquè Torró no siga alcalde”.

Diana Morant també ha indicat que “des de diumenge passat, la persona que pitjor dorm en la nostra ciutat és Arturo Torró, ja que s’ha quedat aïllat, com ell mateix diu”. I és que deixa de tindre a la Diputació de València per a tapar-li els forats i a la Generalitat per a llavar-li la cara. “D’esta manera, sí o sí, s’alçaran les catifes i s’acabarà el ‘cortijo’”, ha assegurat.

Els Socialistes de Gandia considerem que és responsabilitat de tota la ciutadania que tot açò acabe, ja que nosaltres no juguem mai a ser oposició i tenim clar que la societat es transforma des del govern. I, mentre haja partida, farem tot el possible perquè es produïsca el canvi decent que han demanat els gandians. “Tenim 9.491 raons per a seguir lluitant amb el cap ben alt i anem a batallar fins al final”, ha indicat Diana Morant.