La mala gestió del PP en el tancament de Gandia Televisió podria eixir-li molt cara a l’Ajuntament

Pràcticament un any després del tancament de la televisió pública de Gandia, Gandia Televisió, i després d’haver ajornat el juí, hui s’està celebrant a València el plet entre els ex treballadors de la cadena i l’Ajuntament de Gandia per les indemnitzacions que han de cobrar després d’haver estat acomiadats. Un fet, el del tancament de GTV, que podria eixir-li molt car a l’Ajuntament de Gandia per culpa de la mala planificació i la mala gestió del govern del PP de Torró.

I és que segons ha explicat el regidor socialista Vicent Mascarell, que hui ha acudit al juí com a membre del consell d’administració de GTV, en el cas que el jutge acabe per donar la raó als treballadors de GTV i es demostre que treballaven subcontractats per a l’Ajuntament de Gandia, el consistori podria haver de pagar no només les indemnitzacions dels treballadors, que ja són milionàries, sinó també els seus sous de tot aquest any, des del tancament de la cadena dins a ara.

Mascarell ha explicat que “Torró tampoc va fer bé la seua feina en aquesta gestió i li van poder més les seues ànsies per acabar amb una altra cosa del passat que el fet de fer les coses com cal per a estalviar diners i disgustos”.  Així, segons ha dit, si Torró haguera assumit des del principi la seua responsabilitat i haguera pagat les indemnitzacions dels treballadors, hui Gandia no estaria en aquest juí.

Per al regidor socialista, tota aquesta mala gestió es deu “a l’afany de venjança i d’extermini que té Torró per tot allò que ja funcionava en el passat” i perquè, des del primer moment, “actuava com si la televisió i els treballadors foren del govern anterior i no de l’Ajuntament”. Aquesta actitud, segons Mascarell, “va provocar una angoixa innecessària als treballadors de GTV i ara ens pot provocar una indemnització milionària als gandians”.

Al juí que s’està celebrant hui a València també han estat citats el portaveu del Bloc Compromís, Josep Miquel Moya, i el del PP, Víctor Soler, a més del propi alcalde i causant de tot aquest conflicte, Arturo Torró.

Menyspreu a la justícia i als drets dels treballadors

Tot i estar citats per la justícia, els representants del govern, Arturo Torró i Víctor Soler, en un gest de menyspreu a la justícia i als drets dels treballadors, no han acudit al juí, fent cas omís a la citació que tenien.