La platja de Gandia renova la bandera blava per trenta-cinqué any consecutiu

Este dimarts s’han anunciat les platges i ports guardonats, Senderisme, Centres Blaus, Distincions Temàtiques i les Banderes Blaves per a embarcacions turístiques sostenibles en la Campanya 2021. ADEAC, organització responsable a Espanya de la seua concessió, complix enguany el 35 aniversari del reconeixement que s’atorga a les millors platges de l’Estat. La platja Nord de Gandia ha estat una de les reconegudes a la Comunitat Valenciana amb la particularitat que durant estos trenta-cinc anys és l’única de la província de València que ha aconseguit mantindre el distintiu durant tot este temps.

A més, ADEAC també ha atorgat la distinció temàtica en educació ambiental que reconeix l’esforç del municipi en este àmbit i ha renovat els guardons de la Sendero Azul i de Centros Azules per l’Aula Natura.

L’alcaldessa de Gandia,Diana Morant, ha mostrat la seua satisfacció davant l’anunci: “És per a Gandia tot un honor i un orgull tindre la platja que tenim, sempre en les millors condicions, amb uns servicis immillorables, uns nivells de neteja i manteniment que la fan única i amb un equip excepcional de Salvament i Socorrisme, amb els professionals de la Creu Roja i els agents de la Policia Local al front”.

Per la seua banda, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha valorat el treball incansable i incessant que, des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, s’ha dut a terme per fer que la platja de Gandia continue sent líder en qualitat i excel·lència a tota Espanya. “Portem 35 anys consecutius rebent la bandera blava. Cada any són moltes les banderes de qualitat i reconeixement que hissem a la nostra façana marítima”, ha assenyalat.