La platja de l’Auir de Gandia aconseguix per primera vegada a la història la bandera blava

Aquest dimecres s’han anunciat les platges i ports guardonats, senderisme, centres blaus, distincions temàtiques i les banderes blaves per a embarcacions turístiques sostenibles a la Campanya 2022. ADEAC, organització responsable a Espanya de la seua concessió, complix aquest any el 36é aniversari del reconeixement que s’atorga a les millors platges de l’Estat.

La novetat principal d’enguany és que, per primera vegada a la història, la platja de l’Auir ha aconseguit este distintiu com a símbol identificatiu d’una alta qualitat ambiental i uns bons serveis i seguretat per als usuaris. Esta platja, pel que fa a infraestructures compta amb accessos, passarel·les, neteja, dutxes així com panells informatius. Pel que fa a serveis, des de l’1 de juliol a setembre la platja disposa de socorristes que fan les tasques de vigilància i salvament, a més del servei de Policia Local de platja conegut com a quads. També s’hi instal·la també una xicoteta caseta de suport a socorristes i policia.

D’altra banda, la platja Nord de Gandia també ha estat reconeguda amb la particularitat que durant estos trenta-sis anys és l’única de la província de València que ha obtingut mantenir el distintiu durant tot este temps reivindicant l’excel·lència als serveis que presta any darrere any.