La Policia Local circula amb cotxes retirats dels Mossos d’Esquadra per la falta de previsió del PP

El passat mes de gener el responsable de Seguretat Ciudadana del Govern local del PP, Javier Reig, va arribar a afirmar que “el próximo 1 de febrero llegarán a Gandia cuatro vehículos nuevos de la Policía Local”. És cert que els vehicles han arribat a la nostra ciutat, però el que no va dir Reig és que es tracta de cotxes retirats de la flota dels Mossos d’Esquadra de Catalunya —els quals superen els 100.000 kilòmetres—, amb la qual cosa va faltar a la veritat.

Segons han confirmat fonts policials, “la falta de previsió del Govern del PP ha fet que a hores d’ara la Policia Local circule pels carrers de Gandia amb vehicles de segona mà, incomplint el compromís que serien cotxes nous”, ha assenyalat el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, qui destaca la paradoxa que es paguen per estos vehicles retirats més diners dels que venien costant els anteriors mitjançant un contracte de renting.

Mascarell també ha denunciat la doble vara de mesurar que té el Govern del PP, destinant vehicles d’última generació per al teòric servei de vigilància privada de les nits —en referència al S. A. C.—, mentre dota a la Policia Local de cotxes que retiren altres Administracions dels seus parcs automobilístics. “Els policies locals de Gandia es mereixen el mateix tracte i consideració que la resta de treballadors de l’Ajuntament”, ha destacat Mascarell.

Cal destacar que els impagaments a proveïdors del Govern local del PP està posant en perill la seguretat ciutadana a Gandia. “Es contradictori que l’alcalde Torró faça gala de tindre la ciutat més segura d’Espanya i la nostra Policia Local vaja amb vehicles que no volen a altres llocs”, ha conclòs el portaveu socialista.