La Policia Local de Gandia incrementa la seua presència a xarxes socials

El regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, acompanyat pel comissari principal en cap de la Policia Local de Gandia, José Martínez Espasa, han comparegut este matí en roda de premsa per a informar que el cos policial incrementarà la seua aposta per les xarxes socials. “Les xarxes socials s’han convertit en una eina fonamental de comunicació i des del departament que dirigisc s’ha decidit utilitzar-les no només per a informar, sinó també per conscienciar i comunicar sobre aspectes que siguen del coneixement necessari de la població sempre des d’una visió divulgativa i preventiva”, ha afirmat Arnau.

“Volem que els diversos canals també servisquen per a ajudar totes aquelles persones que ens visiten i que tinguen coneixement del dia a dia del funcionament a la nostra ciutat”, ha finalitzat el regidor socialista. Hui dia, la Policia Local de Gandia compta amb prop de 6.500 seguidors a Twitter, Facebook, Instagram i Telegram.

Per la seua banda, el comissari ha incidit en la necessitat de donar visibilitat als serveis que presta la Policia Local, alhora que augmentar la participació de la ciutadania a l’entorn virtual. Per destacar este canvi, Martínez Espasa ha informat del canvi a la imatge gràfica de la Policia Local per tal que els missatges llançats siguen fàcilment reconeixibles al món digital. “Utilitzarem la ‘#’ i els colors negre i groc per aconseguir este objectiu que s’emmarcarà sota el paraigua de la frase ‘La Gandia que volem'”.

“La nostra intenció és treballar en proximitat i prevenció i creiem que estos canvis resumixen la feina a futur que realitzarà la Policia Local de Gandia”. Pel que fa a les xarxes, Instagram treballarà en normativa, consells i avisos, encara que la previsió és que les publicacions també recullen altres temes d’interés.