La VIII Run Càncer Gandia se celebrarà el 23 d’octubre

El diumenge 23 d’octubre se celebrarà la huitena edició Run Càncer Gandia, la prova més solidària de la ciutat on els diners aniran destinats íntegrament a l’Associació Espanyola contra el Càncer. Així ho han presentat a roda de premsa la regidora d’Esports, Lydia Morant, i Maribel Codina, presidenta de l’AECC.

Hi haurà dues modalitats per a participar-hi: un circuit de carrera de 7,5 km, aproximadament, i un recorregut de 5 km que es podrà fer caminant. Així, “qualsevol persona pot ser partícip d’aquest esdeveniment lúdic esportiu, inclòs col·laborant amb la compra d’un dorsal solidari sense la necessitat de tenir que fer alguna de les proves”, ha assenyalat Morant.

El preu de venta de les entrades serà de 5 euros, un total d’11 euros si es vol adquirir la camiseta. Aquestes es podran aconseguir a qualsevol farmàcia de Gandia i també a la web: https://enmarcha.contraelcancer.es/es/evento/gandia-contra-el-cancer-.

L’eixida serà a les 11 h des de la plaça del Prado, on també conclourà la prova. Aquesta competició, que forma part del circuit Run Càncer, comptarà en punts d’animació al llarg de tot el recorregut. “és el circuit més gran a nivell europeu. Damunt és valencià i contra el càncer”, ha destacar Codina. La presidenta ha afegit que “és una manera de recordar a tots els que han lluitat i a tots els que estan fent-ho ara mateix”.

L’entrega de dorsals està prevista en la plaça de l’Escola Pia els dies anteriors a la prova, també a la plaça del Prado el mateix dia que es disputarà. Els beneficis aconseguits es destinaran a finançar beques d’investigació per a la cura del càncer.