L’Ajuntament de Gandia adquirix un solar de 1.400 metres quadrats al barri de Corea per garantir una zona de pàrquing gratuït

L’Ajuntament de Gandia ha adquirit una parcel·la de 1.400 metres quadrats situada prop de la campa municipal del Gregori Mayans, en la zona de l’antiga Ermita de les Ànimes. Així ho han informat este matí la presidenta de la Junta de Districte de Corea, Inma Rodríguez, i el regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori. Una compra que tots dos regidors socialistes consideren “estratègica”, ja que garantix que es puga continuar utilitzant com a pàrquing públic i gratuït.

Tal com ha explicat Salvador Gregori, esta compra ha pujat a 200.000 euros i suposa un pas més per complir les directrius europees que indiquen que els municipis de més de 50.000 habitants hauran de comptar amb les anomenades zones de baixes emissions. Això implica generar espais a les ciutats on estacionen els vehicles per a evitar la contaminació a l’interior de les urbs. D’esta manera, en esta zona ja hi ha més de 500 places d’estacionament gratuït.

“Com a ajuntament hem de tindre la capacitat de crear pàrquings dissuasius i esta zona suposa un alleugeriment a l’estacionament al barri de Corea, alhora que facilita que treballadors i compradors de la zona centre compten també amb pàrquing gratuït”, ha afirmat l’edil socialista, qui ha avançat que la intenció del Govern local és continuar amb estes adquisicions per a garantir l’estacionament gratuït.

Per part seua, Inma Rodríguez ha mostrat la seua satisfacció per la mesura. “És una bona inversió perquè el barri necessita este tipus d’espais. Ara, l’objectiu és continuar adquirint altres campes per fer estacionaments gratuïts que faciliten formes de transport i desplaçaments alternatius”.