L’Ajuntament de Gandia i el Museu de Santa Clara signen un conveni de col·laboració per un valor de 30.000 euros

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i el director tècnic i artístic del Museu de Santa Clara, Joan Aliaga,  han firmat la renovació del conveni de col·laboració entre l’ajuntament i el museu per un valor de 30.000 euros anuals.

L’objectiu d’esta relació entre ambdues entitats és la de valorar el patrimoni cultural i històric de la ciutat. Tal com ha assenyalat l’alcalde, la col·lecció que alberga el museu “és una de les més importants de la Comunitat Valenciana. És també un símbol de projecció de la ciutat i té un gran aparador turístic complementat amb uns grans al·licients que crec que hem de continuar posant en valor”, ha afegit.

La col·laboració té un termini de dos anys, però segons ha especificat l’alcalde, es pretén mantenir-la durant més temps. “Amb el bon enteniment entre els col·laboradors, serà més fructífera i molt més extensa en el temps. Es tracta de seguir projectant per al futur des de la bona perspectiva del present”, ha matisat. Així mateix, Prieto ha destacat la voluntat de l’ajuntament de “treballar per enriquir el seu patrimoni cultural i artístic”.

Per la seua banda, Aliaga ha agraït els quatre anys de col·laboració. “Han sigut uns anys en què hem pogut llançar el museu d’una forma important; d’una forma que ha tingut una repercussió molt bona de cara al públic. A més, ha fet referència a la dificultat que ha travessat el sector cultural durant la pandèmia. Hem tingut una època difícil que ens ha paralitzat a tots. Ara estem il·lusionats en començar amb força este nou període que iniciem a partir de la renovació del conveni”, ha expressat.