L’Ajuntament de Gandia millora les instal·lacions esportives de Beniopa amb una inversió de 119.000 euros

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat este matí la millora de la pista poliesportiva coberta de Beniopa, amb una inversió de 119.000 euros per part de l’Ajuntament de Gandia.

“Es tracta d’una actuació prou ambiciosa i esperem que també puga resoldre els problemes que tenim a l’hora de gestionar i distribuir els espais i donar una millor alternativa a tots els clubs esportius, ja que tenim moltes sol·licituds en este tipus d’instal·lacions, a pavellons i pistes poliesportives”, ha manifestat Morant.

En esta obra que està executant Obraval, l’empresa adjudicatària que va guanyar el concurs, es repararan les goteres i tota la coberta de la pista, s’ajuntaran totes les unions del que és la part del paviment i es posarà un sol de terrassa perquè espai siga més polivalent i permeta poder entrenar a més col·lectius esportius.

També es farà un tancament perimetral amb una tanca de tub galvanitzat amb diversos accessos a la pista i un bord perimetral que el delimite. “Açò ens permetrà que este espai es puga utilitzar també pel Club d’Hoquei de Gandia”, ha destacat la regidora socialista.