Lamentem la pèrdua del president de la Federació de Falles de Gandia, Josep Lloret

Els Socialistes de Gandia lamentem profundament la pèrdua esta matinada del president de la Federació de Falles de Gandia, Josep Lloret Escrivà. Des de la nostra Agrupació volem sumar-nos al condol de la seua família, i recordar la seua tasca, predisposició i compromís que sempre va mostrar en el col·lectiu faller gandià.

A més de la seua trajectòria fallera —va ser vicepresident de Cultura de la Federació de Falles entre els anys 2005-2011 en les directives presidides per Jesús Garcia Cànoves i membre actiu de la Falla Màrtirs—, també recordem la seua constant implicació en l’àmbit educatiu. Així, a nivell professional va ser docent sent professor de l’IES Veles e Vents els darrers anys, un destacat sindicalista i tècnic del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Gandia.

El PSPV-PSOE de Gandia s’afegeix al dolor dels familiars i de totes les persones que han gaudit de Pep Lloret Escrivà com a amic, faller, mestre, sindicalista i com a un gran gandià involucrat plenament en el treball per la ciutadania.