L’assemblea del PSPV de Gandia decidirà delegats al congrés nacional i votarà al seu candidat preferit

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia celebrarà aquest dissabte l’assemblea extraordinària prèvia al congrés nacional del partit, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril. En aquesta cita, els socialistes de Gandia escolliran als seus delegats per al congrés, votaran la gestió d’aquesta darrera etapa i debatran el document marc.

L’assemblea local tindrà lloc aquest mateix dissabte, 25 de febrer, a partir de les 18 hores en la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Però una vegada més, el fet més cridaner de l’assemblea serà l’aposta pel model participatiu que dóna veu als militants a l’hora d’escollir a quin candidat han de votar els delegats de l’agrupació en el congrés. Tal i com va passar en la prèvia del congrés federal, s’habilitarà una urna per a que els militants trien entre els quatre candidats que, a data de hui, sembla que optaran a la secretaria general: Ximo Puig, Jorge Alarte, Francesc Romeu i Manuel Mata.

El secretari general dels socialistes de Gandia, José Manuel Orengo, torna a fer aquesta aposta en la seua defensa per canviar algunes de les formes de funcionar dintre del partit. Unes idees que l’agrupació local defensarà a la ponència marc que es debatrà al congrés nacional.

Orengo ha assegurat que és el moment per a que els socialistes de Gandia “entren a participar amb força i decisió per a propiciar els grans canvis que, amb profunditat, ha d’escometre el partit per a ser l’alternativa real al PP”.

Per al secretari general dels socialistes de Gandia, “els congressos són el lloc per a aportar les solucions”, i per a Orengo, “la millor solució és treballar units per a satisfer les necessitats de la societat que està esperant un altre PSPV”.