L’atur a Gandia arriba al seu màxim i els socialistes demanen convocar amb urgència la comissió d’Ocupació

Les dades de l’atur a Gandia al mes de novembre han confirmat que les polítiques de Torró per a aplicar el seu lema de “Ahora Empleo” no serveixen i que, lluny de donar una nova oportunitat als qui pitjor ho estan passant, Gandia ha arribat al seu màxim nombre d’aturats amb 8.628 persones sense feina, 140 més que en octubre. Un motiu pel qual els socialistes demanen la urgent convocatòria de la inèdita comissió d’Ocupació.

Per al portaveu del Grup Municipal Socialista de Gandia, José Manuel Orengo, aquesta greu situació demana “d’un canvi en la manera de fer política de Torró” que passaria per donar més participació a la resta de grups polítics amb la convocatòria de la comissió informativa en matèria d’Ocupació, de la qual els socialistes lamenten que no s’haja convocat encara en els primers sis mesos de legislatura malgrat ser aquest el problema que més preocupa als ciutadans.

Orengo ha anat més enllà i ha assegurat que per a eixir d’aquesta situació cal del suport de tots: de grups polítics, de sindicats i del teixit empresarial, abanderant “mesures de major calat i recorregut perquè ha quedat demostrat que les propostes folclòriques de Torró no són la solució per a aquest problema”.

El portaveu socialista en l’Ajuntament de Gandia ha afegit que el fet d’arribar al màxim nombre d’aturats a Gandia també és una demostració de que la política de “criticar i desfer tot allò que es va fer abans no genera treball, i que calen actituds més conciliadores que les que està portant a terme la majoria absoluta del PP”.