L’augment de l’atur d’agost és preocupant i demostra que el govern de Gandia està esgotat

Després de conèixer que, en un mes on el sector turístic té molta demanda, l’atur a Gandia ha pujat en agost en 29 persones, el Secretari d’Economia i Empresa dels Socialistes de Gandia, Salvador Gregori, ha assegurat que “l’augment és preocupant i demostra que els Governs de Gandia i de la Generalitat estan esgotats i no saben donar resposta als ciutadans i, sobretot, als aturats”.

Gregori ha apuntat que, a més dels 29 aturats més que enregistra la ciutat, el 93’4% de l’augment d’aturats d’Espanya s’enregistra a la Comunitat Valenciana, per la qual cosa creu que “som l’atur d’Espanya. El desastre absolut de les polítiques d’ocupació de la Generalitat ha propiciat que la major part de l’augment de l’atur siga a la nostra terra”.

Els Socialistes de Gandia han afirmat que, a la vista de les dades del mes d’agost, que trenquen la tendència de descens de l’atur dels darrers mesos, el govern hauria d’abandonar “el triomfalisme i les seues declaracions optimistes, perquè hi ha molts ciutadans esperant una resposta i perquè després d’agost vindrà setembre, que es preveu sensiblement pitjor”.

Les negatives dades de l’atur s’uneixen a les que enregistra la Tresoreria de la Seguretat Social. A Gandia hi ha 2.100 persones menys inscrites a la Seguretat Social que fa 3 anys, segons les dades comparatives entre juliol de 2011 i juliol de 2014, les últimes enregistrades.