Les dades de l’atur de maig demostren al PP que es necessita més que paraules per a generar ocupació

Les dades de l’atur del mes de maig han suposat un nou increment en les llistes de persones sense treball a Gandia. Un fet que trenca amb una tònica que es mantenia des dels darrers tres anys i en la qual l’atur sempre baixava en aquest mes, mostrant l’inici de la campanya estival.

A més, a Gandia no s’ha seguit tampoc amb la tendència del mes de maig al país i a la comunitat autònoma. Així, si les dades a Espanya suposaven un descens del 0,63% respecte al mes d’abril i les dades a la Comunitat Valenciana marcaven una baixada del 0,42%, a Gandia l’atur ha experimentat un creixement del 0,5%.

Per això, la regidora del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Ana Garcia, ha demanat al govern del PP de Torró “més esforços per a complir amb la que va ser la seua promesa electoral: Ahora Empleo”, donat que, per a Garcia, “ja ha quedat demostrat que l’arribada del PP al govern no suposava automàticament, com sembla que esperaven, una millora de les condicions de vida i que es necessiten molt més que paraules a la premsa per a generar ocupació”.