L’hotel de la família del gerent de Gandia Protur és l’empresa més beneficiada pels concerts de l’estiu amb 8.539 euros facturats

Els regidors socialistes a l’Ajuntament de Gandia, Diana Morant i Vicent Mascarell han contestat hui a les amenaces que van rebre el divendres passat per part de l’Alcalde de Gandia, Arturo Torró, qui li va demanar a Morant un canvi d’actitud respecte a la seua participació en el consell d’administració de Gandia Protur. I ho han fet demanant el cessament del gerent de l’empresa, Carlos Bolta, qui va pagar més de 8.000 euros per 7 nits  a l’hotel Biarritz que regenta son pare, amb motiu dels concerts de Julio Iglesias i Tom Jones.

El regidor socialista Vicent Mascarell ha explicat que l’empresa de l’Hotel Biarritz, del que va ser co-gerent el propi Bolta abans d’accedir a dirigir l’empresa municipal de turisme, ha estat una de les que més diners ha facturat amb els events del mes d’agost. Per això, Mascarell ha demanat el seu cessament o dimissió immediata i ha assegurat que “no volem que Gandia Protur es convertisca en la cova d’Alí Babá”.

Mascarell ha dit que amb només 100 dies de gestió, la política de Bolta, membre del PP, s’ha demostrat que és “de tracte clientelar i nul·la transparència”.

Per la seua part, Morant, qui ha negat rotundament que li donara l’enhorabona a Torró pels concerts, ha explicat que no té cap intenció de dimitir de Gandia Protur perquè “les dades que vaig fer públiques són verídiques i estan contemplades en l’informe que se’ns va entregar des de l’empresa”.

La regidora socialista manifesta la seua voluntat de continuar  per la mateixa línia perquè és la seua “responsabilitat política i obligació fiscalitzar el que es fa des de l’empresa pública” i ha fet públic que Gandia Protur està portant a terme projectes “que s’allunyen molt del seu objecte social, com per exemple pagar la Fira i Festes d’enguany mitjançant un crèdit de l’ICO”.

La socialista ha insistit, a més, en que els concerts de l’estiu van ser “un fracàs”, i ha tornat a ressaltar que es regalaren 7.527 entrades, xifra molt més elevada que les que es van vendre entre els dos concerts, que van ser 4.905 i ha afegit que les entrades regalades “no estaven només en hotels, també en perruqueries, bars i tendes de roba”.