Li demanem al PP que done suport al front comú que liderarà el Govern de Gandia sobre el Tren de la Costa

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto, li ha demanat al PP, davant l’estudi informatiu que la setmana passada va presentar el Ministeri de Foment sobre el Tren de la Costa, que done suport al front comú que liderarà el Govern local, amb una proposta única de connexió amb l’actual estació intermodal sense traure-la de la ciutat.

Per als socialistes, abans de qualsevol interés partidista, ens correspon la defensa de l’interés de la ciutat. El PP no pot col·locar-se ara en un doble dilema que és fals, perquè no estem triant entre si l’estació es trau o no de la ciutat”, ha afirmat Prieto, qui ha indicat que el portaveu popular, Víctor Soler, “intenta confondre a la ciutadania amb una qüestió que no és nova, ja que ve del Govern de Rajoy”.

Cal recordar que en 2016 el Govern de Gandia ja tenia un posicionament comú, que és el mateix que manté actualment, demanant que el Tren de la Costa era rendible social i econòmicament. “En aquell moment vam trobar al PP de Gandia de perfil, perquè governava Mariano Rajoy i no els interessava alçar massa la veu. I, ara, Víctor Soler torna a fer partidisme i seguidisme del seu partit en una qüestió fonamental i de ciutat com el Tren de la Costa”, ha assenyalat.

El portaveu socialista també li ha demanat al PP coherència, ja que en estos moments arriba “forçat i sense ganes amb la defensa del Tren de la Costa, quan el PSOE sempre i en qualsevol circumstància diu el mateix, avantposant els interessos de Gandia”, assegurant que el Grup Municipal Socialista “no consentirà que hi haja alternatives que no siguen socialment rendibles”.

Prieto ha explicat que l’estudi informatiu del Ministeri de Foment es tracta d’un criteri tècnic fet des de Madrid amb desconeixement del territori, i “encara falta el posicionament polític que esperem que siga conjunt, amb un front comú de tot l’Ajuntament”.