• Data de naixement: 5/12/1952
  • Estudis: Llicenciada en Filologia Anglogermànica per la Universitat de València
  • Regidora de Sanitat i Polítiques Saludables; Mediació i Convivència; Relacions Internacionals, Agermanaments i Cooperació; Gent Gran i Centres de Convivència; Infància i Adolescència; Benestar Animal; Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques (IMAB)
  • Presidenta de la Junta de Districte de Marxuquera
  • Secretària general de la Comissió Executiva Comarcal del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna; presidenta de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia; membre del Consell Institucional de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia
  • Contacte:

A banda de ser llicenciada en Anglogermàniques, també és perit mercantil per l’Escola d’Alts Estudis Mercantils de Barcelona, posseïx el títol de mestra de valencià i ha cursat els màsters en Didàctica de Llengua Anglesa i en Protecció Civil. Professionalment, ha treballat des dels setze anys compatibilitzant estudis i treball a diverses empreses de Barcelona. Ha sigut cap del Departament d’Anglés al col·legi Olimar de Puçol, fins a obtenir la plaça de professora de Secundària per oposició de la Generalitat Valenciana. Ha exercit com a professora de Batxillerat especialitzat en Anglés a l’Escola d’FP La Safor de Beniarjó, als instituts d’Albaida i Pego, així com als IES Ausiàs March, Tirant lo Blanc i Maria Enríquez de Gandia. Es va jubilar l’any 2011. En l’àmbit del PSPV-PSOE, ha sigut membre de la Comissió Executiva Comarcal amb Pepa Frau des de 1987 fins al 1995, portant la responsabilitat d’Educació i Cultura. També ha sigut membre de la Comissió Executiva Provincial del PSPV-PSOE de la Província de València en l’àrea de Dependència. És regidora a l’Ajuntament de Gandia des de l’any 1995, sent la degana de la Corporació municipal.