• Regidora delegada de Sanitat, Qualitat de Vida i Polítiques Saludables
  • Regidora delegada de Participació Ciutadana
  • Regidora delegada de Cooperació i Integració
  • Regidora delegada de Relacions Internacionals i Agermanaments
  • Presidenta de la Junta de Districte de Marxuquera
  • 4a tinenta d’alcalde
  • Presidenta del PSPV-PSOE de Gandia
  • Secretària general del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna
  • Contacte:

Llicenciada en Filologia Anglogermànica per la Universitat de València, perit mercantil per l’Escola d’Alts Estudis Mercantils de Barcelona, màster en Didàctica de la Llengua Anglesa, mestra de valencià i màster en Protecció Civil.

Professionalment, ha treballat des dels 16 anys compatibilitzant estudis i treball en l’agència de duanes J. Cortés Rusca, Torras Hostench, Safa Nylón España o l’Editorial Escut d’Or, totes elles empreses ubicades a Barcelona, fins al seu trasllat a Anglaterra per a millorar la seua formació en llengües.

Ha sigut cap del departament d’anglés en el Col·legi Olimar de Puçol, fins a ser professora per oposició de la Generalitat Valenciana. Ha exercit com a professora de Batxillerat especialitzat d’anglés en el centre de Formació Professional de Beniarjó, en els instituts d’Albaida i Pego, així com en els instituts Ausiàs March, Tirant lo Blanc i Maria Enríquez (tots ells a Gandia). Jubilada com a professora de Secundària l’any 2011.

En l’àmbit del PSPV-PSOE, ha sigut membre de la Comissió Executiva Comarcal des de 1987 fins a 1995, portant la responsabilitat d’Educació i Cultura. A partir de l’any 1995 és membre de la Comissió Executiva Local de Gandia, sent actualment la presidenta del PSPV-PSOE de Gandia. Va ser membre de la Comissió Executiva Provincial de la província de València en l’àrea de Dependència. A més, és la secretària general del PSPV-PSOE de la Safor Valldigna.

És regidora a l’Ajuntament de Gandia des de l’any 1995, on ha sigut presidenta de les juntes de districte de Roís de Corella, Santa Anna i Corea, sent responsable de les regidories d’Educació, Cultura, Seguretat Ciutadana, Esports, Joventut i Festes, Dona, Immigració, Diversitat, Mediació, Benestar Social, regidora delegada de Setmana Santa i de l’agermanament amb Laval, entre altres.

Parla valencià, castellà, anglés, francés fluid i té coneixements d’alemany.