Liduvina Gil: “El 20N la gent decidirà si vol un govern que retalle en educació i sanitat com fa Aguirre a Madrid”

La candidata socialista de Gandia al Congrés dels Diputats pel PSPV-PSOE, Liduvina Gil, ha aprofitat la visita a Gandia de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, per a advertir que “el 20N la gent decidirà si vol un govern que retalle en Educació i Sanitat com fa Aguirre a Madrid”.

La regidora socialista a Gandia ha assegurat que “hi ha molt en joc en les properes eleccions generals” i ha lamentat que, fins ara, el candidat del PP, Mariano Rajoy, “no haja dit clar i ras en què consistirà la seua política per a treure a Espanya de la crisi internacional”.

Tot i això, Gil assegura estar convençuda de que el model que Rajoy vol aplicar a Espanya “és el mateix que Aguirre porta a Madrid, Fabra a València i Torró a Gandia: retalls en serveis públics essencials com l’educació, la sanitat o les ajudes socials”.

De fet, Gil ha posat com exemples les primeres polítiques que l’alcalde del PP de Gandia, Arturo Torró, ha portat a terme en els primers 100 dies de govern. Unes polítiques que han passat “per la privatització de les escoletes públiques, del gimnàs de Roís de Corella, del tancament de la televisió pública per obrir una privada que és seua o la reducció en les beques de menjador”.

Gil també ha recordat que la situació no és millor al govern valencià del PP en matèria d’educació, on és la comunitat autònoma amb major fracàs escolar i una de les que més xiquets i xiquetes té en barracons. Per no parlar de les polítiques sanitàries, amb el recentment conegut tancament de més de 260 llits o “la més que probable però ocultada paralització de les obres de l’Hospital Comarcal de Gandia”.