Liduvina Gil: “Les gestions del PP al CF Gandia l’han portat a la situació actual”

La regidora del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia i anterior responsable en matèria d’Esports, Liduvina Gil, ha valorat hui la dimissió de Benjamín Sanz com a president del CF Gandia com a un acte de “covardia” davant els primers problemes que s’ha trobat i emparat per l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró.

Per a Gil, el CF Gandia ha arribat a la gravíssima situació actual “per culpa de les gestions que ha tingut portades a terme per dirigents del PP”, i ha arremès contra les gestions de Torró, “que va arribar com a salvador del CF Gandia i l’ha acabat enfonsant” amb les seues decisions i imposant a un president “que acabava amb una etapa, la d’APLEG, que va solucionar molts problemes anteriors que s’arrastraven des de l’etapa d’altre dirigent del PP, Dionisio Ollero”.

La regidora socialista considera que aquesta “espantada” de Torró i Sanz és deu realment a un intent per “fugir i evitar les crítiques pel que li espera al CF Gandia tant en l’aspecte esportiu com en el social”, i ha lamentat que la dèria de Torró per tot el que ve d’abans “va provocar la dissolució d’APLEG, que ajudava portar a terme negociacions amb Hisenda i rebre subvencions des de l’Ajuntament”.

Gil ha lamentat que l’actual equip directiu del CF Gandia, encapçalat per Benjamín Sanz, s’han dedicat “a viure de la renta de les promeses que els ha fet Torró”, i la decisió de l’alcalde d’abandonar al club a la seua sort “han provocat que no hi haja un plan B per a reconduir la situació”.

Davant aquesta situació, Gil ha anunciat que els socialistes demanaran conèixer què li ha costat als gandians el caprici de Torró de figurar al capdavant del CF Gandia. Unes ajudes que, degut a la seua espantada d’ara, s’han convertit en una “inversió a fons perdut”.