Liduvina Gil: “Lluitarem fins a l’últim moment per tal que guanye la socialdemocràcia”

El districte de Beniopa va ser el protagonista ahir de la campanya per barris que els socialistes de Gandia han estat realitzant en la ciutat. La candidata socialista de la comarca de la Safor al Congrés dels Diputats, Liduvina Gil, va reunir a prop de 40 veïns per a explicar-los els principals aspectes del programa electoral del PSOE.

Gil va posar ahir especial atenció en els punts del programa electoral de Pérez Rubalcaba que parlen de l’educació i de l’ocupació, que per a la candidata socialista van “lligats de la mà” i són “una de les claus per a poder eixir de la crisi: una població amb formació suficient per trobar feina”.

La candidata socialista al Congrés va estar acompanyada pel secretari general dels socialistes de Gandia, José Manuel Orengo. Ambdós van insistir en la necessitat de “lluitar fins a l’últim moment per tal que guanye la socialdemocràcia”, i van remarcar la importància dels aspectes que estan en joc en estes eleccions.

La ronda d’actes territorials de campanya dels socialistes de Gandia acaba esta mateixa vesprada amb l’acte que s’ha programat al Centre Social del Grau de Gandia, que tindrà lloc a partir de les 20 hores. Abans, pel matí, la candidata socialista al Congrés ha rebut la visita dels periodistes del digital Safor Informatiu, encapçalats pel seu director, César Jara, amb qui Gil ha estat parlant de l’evolució de la campanya i de com s’encaren els comicis.

Cloenda de campanya a la Safor en el Museu Faller Mentre, els socialistes de la comarca continuen preparant la cita gran de la campanya: la cloenda amb míting central, que tindrà lloc demà divendres, 18 de novembre, a partir de les 20 hores al Museu Faller de Gandia, i que comptarà amb la presència del secretari general del PSPV, Jorge Alarte, la candidata número 1 per València al Congrés, Inmaculada Rodríguez-Piñero, i els candidats al Congrés i al Senat de la Safor, Liduvina Gil i Asensio Llorca respectivament, junt amb altres destacats dirigents i militants del partit a la comarca.