Liduvina Gil: “No podem oblidar que qui millor defensa els interessos dels treballadors és el Partit Socialista”

La candidata socialista de la comarca de la Safor al Congrés dels Diputats, Liduvina Gil, va protagonitzar ahir el primer acte territorial de la seua campanya electoral per als comicis generals del proper 20 de novembre. I va ser el districte de Corea l’escollit per a arrancar amb aquesta tanda de reunions amb els distints barris de la ciutat.

A Corea i davant de prop d’un centenar de persones, Gil va posar especial atenció en la importància que per als treballadors tenen aquestes eleccions, i va recordar que “no podem oblidar que qui millor defensa els interessos dels treballadors és el partit socialista”.

En aquest sentit, Gil va assegurar que els socialistes fomentaran polítiques que faciliten les contractacions i en cap cas s’abaratarà l’acomiadament ni es retallaran les prestacions per als desocupats, tal i com sí que marca el programa del PP.

A més de les polítiques laborals, Gil també va tindre paraules per a recordar els nombrosos avenços en polítiques socials i de benestar, així com en llibertats individuals, que s’han realitzat a Espanya baix els distints governs socialistes, i va recordar que molts d’ells, com la llei de l’avortament o la dels matrimonis homosexuals, “estan en perill de patir retalls, modificacions o eliminacions si arriba un govern de dretes com el de Rajoy”.

Gil va estar acompanyada en l’acte, tal i com passarà a la resta de districtes, pel secretari general del PSPV-PSOE a Gandia, José Manuel Orengo, qui va centrar el seu discurs en la necessitat d’apostar per un govern que defense una educació i una sanitat públiques i de qualitat, i va explicar que un govern del PP “només portaria retalls en aquestes matèries igual que fan a Gandia o a la Comunitat Valenciana”.

El programa arriba a Cáritas i als mitjans de comunicació

Durant la jornada de hui, Gil ha continuat amb la seua apretada agenda de campanya amb dues visites per a presentar el programa electoral de Rubalcaba. Primer, la candidata socialista ha visitat els estudis de Ràdio Gandia per a explicar com avança la campanya als professionals dels distints mitjans del grup. Allí, Gil ha estat atesa pel director dels serveis informatius, Modesto Ferrer, amb qui ha intercanviat opinions sobre aquests comicis.

En acabar, ha arribat el torn de presentar el programa electoral a un dels col·lectius socials més importants de la ciutat: Cáritas Interparroquial. Allí i acompanyada pel director del col·lectiu, Eduardo Mahiques, Gil ha pogut visitar les instal·lacions de la ONG i ha presenciat algunes de les activitats que des d’allí s’organitzen, com el projecte JUDIT, on les dones que hi participen han fet un obsequi a la candidata.

Cal destacar que ahir, durant l’acte de Corea, Gil també va presentar el programa electoral a l’altra gran ONG de la ciutat: Creu Roja.

Esta vesprada continua l’agenda de la candidata amb una visita a les instal·lacions del Gente de la Safor i amb el segon dels actes territorials, en aquesta ocasió per al barri del Raval-Centre Històric, que tindrà lloc a l’Espai d’Art a partir de les 20 hores.