Liduvina Gil presenta a UGT les claus del programa electoral del PSOE per a la generació d’ocupació

La candidata socialista de la comarca de la Safor al Congrés dels Diputats, Liduvina Gil, ha continuat hui amb la seua ronda de reunions per explicar el programa electoral de Rubalcaba amb un dels clàssics a la ciutat: la cita amb el sindicat UGT representat pel seu secretari general a la comarca, Raül Roselló.

Gil ha assegurat durant la reunió que Rubalcaba, a diferència del que fan altres, “no promet la generació d’ocupació immediata”, però sí que garanteix propostes que servisquen per a “activar polítiques que permeten millorar la delicada situació actual”. De fet, Gil ha afegit que l’ocupació és “l’eix central de la campanya dels socialistes, que sempre hem estat al costat dels treballadors”.

Per la seua banda, Roselló ha agraït als socialistes la seua actitud i ha expressat que el fet que els partits polítics presenten les seues intencions a les agrupacions més rellevants és “una bona pràctica democràtica per tractar de convertir els programes en contractes amb validesa entre els polítics i la societat”.

Roselló ha assegurat que el seu sindicat analitzarà el que diuen i no diuen els programes, i ha destacat que el programa dels socialistes garanteix el manteniment de l’Estat del Benestar, el qual ha qualificat com a “important per a la societat i els sindicats”.

En contraposició, el secretari general d’UGT de la comarca ha assegurat que troba a faltar en el programa electoral del PP qüestions referides al diàleg social “que tan bons fruits ha donat a esta societat”, segons paraules de Roselló. Per això, Roselló ha convidat als populars a visitar les seues instal·lacions per a explicar-los les seues propostes.