Liduvina Gil presenta una nova campanya de sensibilització contra el coronavirus

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha presentat hui davant els mitjans de comunicació la campanya ‘No et confies. Cuida’t per tu i per qui t’ha cuidat tota la vida’. Amb esta iniciativa l’Ajuntament de Gandia pretén conscienciar a tota la ciutadania i, especialment, a la gent jove sobre les conseqüències que implica no respectar les mesures de seguretat bàsiques com les normes de distància social, l’ús de les mascaretes o l’agrupació de persones permesa. La temàtica de la campanya, reflectida en una animació audiovisual, se centra en una anciana que està a l’UCI i no sap si se salvarà.

Al respecte, l’edil socialista ha aclarit que no es tracta d’una campanya que culpabilitza als més joves, sinó que incentiva la seua responsabilitat i conscienciació davant la situació actual. “És una campanya que no culpabilitza. Quan parlem dels joves diguem que són bons xics i bones xiques. És a dir, en cap moment estem dient que estan fent-ho malament, sinó que en este moment apel·lem a la seua responsabilitat i a la seua consciència”, ha explicat Gil, qui ha recordat que “d’acord amb les estadístiques, les relacions socials continuen sent  el focus més gran de contagis”.

Finalment, Liduvina Gil ha insistit en la importància de continuar complint les mesures de seguretat recomanades per les institucions sanitàries i de no confiar-se, ja que la Incidència Acumulada (IA) de contagis a Gandia i el seu Departament de Salut “continua sent molt elevada”.