Liduvina Gil: “Som un partit de lluitadors i treballarem per aconseguir que guanyen el progressisme i les polítiques socials”

La candidata socialista de la comarca de la Safor al Congrés dels Diputats, Liduvina Gil, ha comparegut hui en roda de premsa per a detallar els principals actes que conformen la campanya electoral que el seu partit ha preparat a Gandia. Una campanya en la que Gil ha dit que es demostrarà que el PSOE és “un partit lluitador que treballarà per a aconseguir que guanyen el progressisme i les polítiques socials”.

Tal i com ja va explicar la setmana passada el portaveu del comité electoral dels socialistes de Gandia, Antoni Durà, Gil ha remarcat que es tracta d’una campanya marcada per l’austeritat que demanen els temps que corren. Tot i això, Gil ha assegurat que hi haurà dos actes diaris “per tal de fer arribar a tota la població un missatge: ens juguem molt en estes eleccions, perquè poem perdre l’estat del benestar amb les polítiques de dretes”.

Per això, els socialistes han preparat una campanya porta a porta i amb reunions diàries amb els diferents districtes de la ciutat, alguns dels col·lectius més significatius i altres agents empresarials de Gandia per a explicar-los el programa electoral del PSOE. Un programa centrat en les polítiques socials, que per a Gil són “la millor i més igualitària política en temps de crisi”.

La candidata socialista al congrés ha assegurat que la crisi exigeix retalls i apretar-se el cinturó, i ha afegir que el dia 20 “els ciutadans triaran si volen o no un model, el del PP, que pretén retallar en serveis públics com educació i sanitat, en retalls a les llibertats i a les polítiques de la societat del benestar”.

Gil ha recordat que l’esperit lluitador dels socialistes ha permés, al llarg de la història, “tot un seguit d’avenços com el sistema de pensions, la igualtat entre sexes, el matrimoni homosexual, la llei de memòria històrica, el final d’ETA, la llei del divorci o el foment d’una educació i una sanitat públiques”.

Hui, reunió amb els joves

Pel que fa als principals actes de la campanya, Gil ha explicat que, després de la pegada de cartells d’anit, que va reunir a un centenar de socialistes de Gandia, hui mateix començarà amb les reunions sectorials amb un segment de la població especialment castigat per la crisi: els joves, en un acte que tindrà lloc a les 19.30 hores al Consell dels Joves de Gandia.

El cap de setmana continuarà amb una campanya a peu de carrer al passeig de les Germanies el dissabte i amb la presència dels socialistes de Gandia en el míting central de campanya a València, que serà diumenge a les 12 hores en la Fonteta de Sant Lluís.

En les dues setmanes següents, Gil es reunirà dilluns amb UGT i dijous amb CCOO, protagonitzarà actes territorials a Corea, Raval, Benipeixcar, Roís de Corella, Plaça El·líptica, Beniopa, Marxuquera i Grau, i es reunirà amb els professionals de la cultura i l’educació, els empresaris i altres associacions de la ciutat.

Per últim, Gil ha anunciat que l’acte central de la campanya a la comarca de la Safor tindrà lloc a Gandia i servirà per a tancar la campanya, donat que tindrà lloc el divendres 18 de novembre, i comptarà amb la presència del secretari general dels socialistes valencians, Jorge Alarte i les candidates al Congrés dels Diputats per València, Inmaculada Rodríguez-Piñero i la pròpia Liduvina Gil, així com el candidat de la comarca al Senat, Asensio Llorca, qui no ha pogut assistir hui a la roda de premsa.