L’Oficina d’Habitatge de Gandia tramita 358 sol•licituds per al Pla d’Ajudes al Lloguer de la Generalitat Valenciana

L’Oficina Municipal de l’Habitatge de l’Ajuntament de Gandia ha finalitzat el termini de sol·licitud del Pla d’Ajudes al Lloguer 2020 de la Generalitat Valenciana amb un total de 358 sol·licituds, de les quals 300 corresponen a lloguer genèric i altres 58 a l’apartat de lloguer per joves

A més, des de l’Oficina de l’Habitatge es recorda que la presentació de sol·licituds per al Pla Especial d’Ajuda al Lloguer per la covid-19 finalitza el pròxim 30 de juny, a les 12 hores, mentre que el termini del Pla d’Ajudes a la Rehabilitació d’Edificis i Habitatges, Eficiència Energètica, l’Informe d’Avaluació de l’Edifici, i el Pla Renhata per a banys i cuines acaba el 17 juliol.

La regidora d’Habitatge i Regeneració Urbana, Amparo Victoria, destaca que “totes estes dades demostren la importància de comptar amb una Oficina Municipal d’Habitatge i una regidoria específica. Ambdues es van posar en marxa la passada legislatura i estan donant bons resultats. En este sentit, disposem d’un servei gratuït dins de l’Ajuntament que permet informar, assessorar i ajudar a l’hora de realitzar tots els tràmits”.

L’edil socialista també ha animat els veïns i veïnes a què utilitzen este servei i que acudisquen a l’Oficina d’Habitatge per a “informar-se i sol·licitar les ajudes al lloguer per la covid-19 o altres subvencions en el que estiguen fent qualsevol rehabilitació en edificis o habitatges, especialment en banys i cuines perquè encara està obert el termini i es poden beneficiar”.