Lydia Morant: “Nosaltres estem fent tot allò que no va fer el PP en matèria d’esports”

“L’actual govern està fent tot el que no va fer el PP en matèria d’esports. Estem afavorint la cantera i hem posat en marxa un sistema equitatiu i legalista perquè tots els clubs esportius reben subvencions independentment de les preferències polítiques com succeïa abans, tal com s’ha acordat durant les últimes reunions, de forma consensuada, amb tots els integrants del Consell d’Esports”, ha destacat la regidora d’Esports, Lydia Morant.

La regidora socialista també s’ha mostrat sorpresa després de les crítiques abocades ahir, 31 d’agost, per part del portaveu del Grup Municipal Popular, Víctor Soler, on afirmava que el PP demanava la convocatòria del Consell d’Esports. Referent a això, l’edil ha volgut aclarir a Soler que el passat 26 d’agost es va enviar la convocatòria al membre designat pel PP per a este organisme informant de la seua celebració el pròxim 12 de setembre. “El senyor Soler hauria d’haver parlat abans amb el seu company de partit Vicent Gregori, per evitar fer el ridícul criticant un Consell que ja està convocat”, ha indicat Morant.

La responsable d’Esports ha destacat que en poc més d’un any s’ha convocat més vegades el Consell d’Esports que durant tota la passada legislatura, i que durant l’última reunió que aglutina els clubs esportius, representants municipals i membres de l’oposició, es va acordar reunir-se cada tres mesos per fer el seguiment de totes les activitats esportives i recollir de manera periòdica les necessitats dels clubs.