• Regidora delegada de Protecció, Seguretat i Convivència
  • Regidora delegada de Mobilitat, Trànsit i Transport Públic
  • Presidenta de la Junta de Districte del Centre Històric
  • Membre del Consell Institucional de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia
  • Contacto:

Esportista d’alt nivell, va ser membre de l’equip nacional de natació entre 2007 i 2013, destacant la seua participació en els Jocs Olímpics de Londres 2012 i Pequín 2008, on va ser la component més jove de l’Equip Olímpic Espanyol.

Campiona i rècord d’Espanya de natació en repetides ocasions. Guardonada amb la medalla de plata de la Real Federació Espanyola de Natació amb motiu de superar les 50 participacions en campionats internacionals.

Entrenadora de natació i socorrista per la Creu Roja. Natural de Gandia, va iniciar els seus estudis en el Col·legi Carmelites de Gandia, acabant els estudis secundaris en els centres de tecnificació esportiva de Xest i València.

Graduada en Fisioteràpia per la Universitat de València. Màster universitari oficial en Direcció i Gestió de l’Activitat Física i l’Esport en la Universitat de València. Actualment, cursa el màster universitari de Direcció d’Empreses en la UOC.

Va formar part de la mesa constituent de la corporació municipal de Gandia de 2015 i 2019 com a edil més jove, i ha sigut regidora delegada de les àrees d’Esports i Joventut a l’Ajuntament de Gandia fins a 2023.