Mascarell: “L’únic que ha fet Torró amb el seu viatge a Los Angeles és comprar una pel·lícula de ciència ficció als americans”

Després de l’anunci efectuat pel Govern del PP, en el qual l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, s’ha reunit a Los Angeles (Estats Units) “per a poder definir el protocol del projecte del parc aquàtic”, des del Grup Municipal Socialista considerem que tot és una farsa plagada de mentides.

“S’ha passat de l’estafa de l‘Ahora empleo’ a la del parc aquàtic, però este nou programa electoral del PP ho pagarem entre tots els gandians”, indica el portaveu socialista, Vicent Mascarell.

Els Socialistes de Gandia volem deixar clar que no estem en contra de res, però no ens fiem d’un alcalde que no és de fiar i que només pretén vendre fum. I, més encara si cap, quan es fien 228.000 metres quadrats de terrenys. “Es tracta d’un deliri més de l’alcalde Torró, que l’única cosa que ha fet a Los Angeles ha sigut comprar una pel·lícula de ciència ficció amb els diners de tots els gandians”, sosté Mascarell.

D’esta manera, els socialistes ens preguntem què fa l’alcalde de Gandia a Estats Units, acompanyat de tota una “Cort de treballadors” de l’empresa pública IPG, amb la que està caent en estos moments en la ciutat. “És que a Espanya no existeixen empreses capacitades per a dur a terme este tipus d’estudis de viabilitat?”, es pregunta Vicent Mascarell. I és que l’empresa americana només ha realitzat un estudi de viabilitat que ja ens ha costat 135.000 euros a tots els ciutadans.

D’altra banda, no entenem com l’alcalde de Gandia signa acords en qualitat de president del Consell d’Administració de l’empresa pública IPG. “Cal recordar que Torró ja ha anunciat, per activa i per passiva, que l’empresa pública està en procés de liquidació i pretén dissoldre-la al més prompte possible. Un ens públic municipal que és increïble que gestione en l’actualitat 40 milions d’euros”, afig el portaveu socialista.

Respecte al comunicat emès hui per l’Ajuntament gandià es desprèn que “l’empresa ProFun té tots els permisos per part del Govern de Gandia per a buscar a l’inversor”, quan el Govern local va anunciar el passat estiu que esta empresa era la que anava a invertir en el projecte.

“A hores d’ara no existeix un inversor real. Només hi ha un protocol d’intencions, en el qual un empresari americà que es dedica a fabricar parcs aquàtics està intentant que Gandia li compre un”, destaca Mascarell.

Per tot açò, el Grup Municipal Socialista ha sol·licitat hui l’accés a l’expedient complet del parc aquàtic anunciat pel Govern del PP, incloent l’estudi de viabilitat econòmica del mateix, elaborat per l’empresa nord-americana ProFun Management Group.