Morant: “El debat sobre l’Auir i el futur de la ciutat no pot ventilar-se en 15 dies i amb una maqueta en Fitur”

Gandia, 10 de gener. La regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia Diana Morant ha afirmat hui que “el debat sobre la Platja de l’Auir i el futur de la ciutat no es pot ventilar en 15 minuts i una maqueta de Fitur”, i ha qualificat l’anunci del Govern municipal d’exposar en esta fira turística el projecte guanyador del concurs d’idees convocar per planificar el futur de l’Auir com “improvisat, fet d’esquenes a la ciutat i els partits i carent de qualsevol planificació, un assumpte molt greu tractant-se d’esta Platja que volem preservar i del futur de la ciutat que volem garantir”.

Morant ha demanat, en conèixer l’anunci del govern sols a través dels mitjans de comunicació, la convocatòria del Patronat de Turisme de la ciutat prèvia a l’estança de Gandia en Fitur. “No volem conèixer el que la ciutat exposarà a una fira tan important sols pels mitjans de comunicació”, ha afirmat Morant, qui ha recordat que no és la primera vegada que demanem sense èxit la convocatòria del Patronat de Turisme abans d’anar a Fitur.

La regidora socialista ha assegurat que “cada vegada que hem anat a Fitur amb el PP hem venut fum, i ens preguntem quin projecte fantasiós anem a vendre esta vegada”. “El futur del turisme i de Gandia en un moment tan complicat no és cap broma ni pot ser cap improvisació”, ha afegit Diana Morant.

Diana Morant ha afegit, a més, que este serà l’últim estiu en què el PP gestionarà de manera tan improvisada el turisme a la Platja. Ni han vingut les platges temàtiques, ni l’Accés Nord, ni els vaixells a Eïvissa ni tot el que l’Alcalde anunciava”.