Noves factures demostren que el govern del PP va mentir sobre el deute a Protecció Civil

El temps sempre acaba posant a cadascú on li correspon, i en aquesta ocasió, la documentació no enganya i demostra una nova mentida del govern del PP a la ciutadania i als mitjans de comunicació. I és que si el passat mes d’octubre el regidor no electe Javier Reig acusava a la socialista Liduvina Gil de mentir després de denunciar que el PP devia més de 33.000 euros en dietes als membres de Protecció Civil, la documentació que ha pogut consultar ara el PSPV-PSOE de Gandia demostra que la denúncia no només estava fonamentada, sinó que el deute era fins i tot superior.

Tal i com demostra la documentació aportada pels socialistes i on apareixen les factures extrapressupostàries del govern del PP per valor de més de 6 milions d’euros, el deute que s’acumula a data de 25 de novembre de 2013 amb aquests voluntaris de Gandia ascendeix fins a 41.040,66 euros. I el concepte deixa ben clar que els deutes són de dietes corresponents a dates entre 2011 i part de 2013.

Aquesta documentació desmenteix les paraules que Javier Reig va fer públiques el passat 15 d’octubre, quan va assegurar que el govern del PP estava al dia en el pagament de les dietes a Protecció Civil. En aquella compareixença davant els mitjans de comunicació, Reig es va dedicar a insultar a la regidora Liduvina Gil i a acusar-la de mentidera. Ara, des de les files socialistes, i després de demostrar-se que l’únic que va mentir va ser el propi Reig, demanen al regidor no electe del PP una disculpa pública per falsejar la informació.

Factura amb el deute a Protecció Civil
Factura amb el deute a Protecció Civil