Obrin les inscripcions per als 42 cursos oferits als Centres Municipals de Convivència per a Gent Gran de Gandia

Del 13 al 23 de setembre s’obri la inscripció per als cursos oferits als Centres Municipals de Convivència per a Persones Majors de Gandia. Segons han anunciat la regidora de Gent Gran i Centres de Convivència, Liduvina Gil, la coordinadora del centre Roís de Corella, Ana Ferrer, i la coordinadora del Centre de Corea, Mònica Llàcer, s’impartiran 42 cursos entre els tres centres de Convivència: Corea, Roís de Corella i Grau. L’inici del curs 2022-2023 serà el 17 d’octubre.

Segons la regidora socialista, “enguany es treballaran àrees de treball que afecten la salut i qualitat de vida; el desenvolupament i la creació artística; i la cultura i comunicació. Com a novetat, s’afegixen quatre cursos nous: ‘Marxa Nòrdica o Nordic Walking’, una caminada amb bastons que té molts beneficis per a la salut; ‘Dansateràpia’ que promou el benestar del cos i la ment; ‘Sòl Pelvià’ per enfortir el sòl pelvià, zona lumbar i abdominal i millorar la incontinència urinària; i ‘Fit Flam’, on es s’aprendran les coreografies i els diferents pals del flamenc, guanyant coordinació i equilibri, i entrenant la memòria”.

“La programació sempre és consensuada amb els mateixos usuaris del centre i anem sempre afegint nous cursos baix la demanda de les persones”, ha indicat Ferrer. Segons ha afegit Gil, per a dissenyar-los s’utilitzen com a referència “els objectius de l’OMS, recollits al segell de Gandia Ciutat Amigable amb les persones majors, per tal de facilitar la vida activa i saludable de la gent gran del municipi”. A més dels cursos, als centres també es portaran a terme altres activitats com tallers, xarrades o excursions.

Els requisits necessaris per a participar a estos cursos és estar en possessió de la targeta daurada i targeta CEAM. L’horari de les inscripcions és de 9 a 13 hores del 13 al 23 de setembre. Es pot realitzar de manera Online des de la web de l’Ajuntament de Gandia o als espais dels centres cívics: Corea (96 295 96 68), Roís de Corella (96 286 89 08) i al Grau en el Centre Social Marcel·lí Pérez. “Tenim una oferta molt ampla. Estem molt satisfets de la resposta que estem tenint i anirem implementant més activitats”, ha conclòs la regidora de Gent Gran.