Orengo: “és l’hora de cares noves, joves, amb més força i il·lusió”

El secretari general dels socialistes de Gandia convoca assemblea extraordinària per a triar nova direcció.

Orengo: “He pilotat la transició des de la derrota de 2011, ha arribat el moment de donar el pas per a guanyar les eleccions”

Orengo: “Desde aquí te digo: Arturo no serás el futuro”

El pròxim 14 de juny els militants socialistes de Gandia estan convocats a una assemblea extraordinària per a triar la nova direcció local, en la que no estarà l’actual secretari general, José Manuel Orengo que “seguint l’exemple de Pepa Frau” considera que el seu moment ha acabat. “He pilotat la transició del partit des de la derrota de 2011, he fet una part del a camí, però ha arribat l’hora de donar el pas per a guanyar les eleccions de 2015”. L’executiva local reunida ahir per a analitzar el resultat de les europees va aprovar per unanimitat la proposta del secretari general i ex alcalde, que s’ha acomiadat hui en roda de premsa.

Orengo ha tingut paraules de gratitud, respecte i consideració cap a les persones que l’han acompanyat durant l’etapa política local que acaba hui i ha assenyalat que “ha estat un privilegi ser secretari general, portaveu i alcalde”. La seua vida política passa ara per les seues responsabilitats com a portaveu socialista en la Diputació de València i vicesecretari de relacions institucionals del PSPV-PSOE en l’executiva de Ximo Puig“Estes últimes eleccions europeus s’ha vist que la gent demana cares noves: jo ho sóc a València, però no a Gandia”. Respecte al resultat de les europees ha afirmat que “no estem contents, però estem molt il·lusionats” i ha afegit que “si algú va deixar de votar al PSOE per mi, ja no té excusa”.

El Partit Socialista de Gandia acabarà el 14 de juny la renovació encetada en 2012 amb l’elecció d’un nou lideratge i equip. Al procés es pot presentar qualsevol militant amb més de dos anys antiguitat i tant ell com la seua proposta d’excutiva serà votada pels afiliats. Per a Orengo “quan abans tinguem una nova direcció, millor. No vull ser un obstacle a les ganes i la il·lusió que la gent jove del partit ha mostrat tots estos anys i que s’ha demostrat en la campanya de les europees”. Orengo s’ha posat a disposició de la nova executiva i ha apel·lat al “canvi, renovació, unitat i a guanyar!”, advertint a l’actual alcalde de Gandia “Desde aquí te digo: Arturo: no serás el futuro”.