PEPA FRAU: “QUE ELS FONS EUROPEUS TORNEN A GANDIA DEPÉN DE QUE GOVERNE L’ESQUERRA”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Xgw7EVDggZc[/youtube]

L’ex alcaldessa de Gandia, Pepa Frau i el portaveu de l’executiva socialista, Jose Manuel Prieto, han presentat este matí un vídeo electoral que repassa les inversions fetes a Gandia des d’Europa: més de 36 milions d’euros des dels anys 90 que contrasten amb l’actual situació on, des de que governa la dreta, en lloc d’invertir en el Sud, es condemna els seus habitants.

Pepa Frau recorda que les inversions europees han fet possible la peatonalització del Carrer Major multiplicant per 3 el nombre de comerços; la façana marítima; han evitat les inundacions de la platja; han ampliat la carretera del Grau i moltes d’altres infraestructures que suposen un estímul per a l’economia real. En eixe sentit, ha apuntat que “mentre els socialdemocràtes presentem Martin Schulz per a presidir la Comissió Europea, els populars aposten per Jean Claude Juncker, ex president d’un paradís fiscal reconegut com és Luxemburg”.

Davant això, Pepa Frau anima la ciutadania a votar perquè “l’Europa del PP és la que ens ha portat al desficaci. Li preocupa que els mercats estiguen còmodes, però no les persones”. Per a l’ex alcaldessa “no és igual el model d’Europa conservador que el socialdemòcrata. Nosaltres apostem pel creixement des de la justícia social. Ells prefereixen el model xinés”.

Jose Manuel Prieto ha insistit en la importància de votar el 25 de maig perquè es pose fi al “casino d’economia desregulada en què han convertit Europa els conservadors” i, en referència al simbolisme del vídeo que s’ha presentant hui, “ja que la dreta no té boç, almenys ha de tindre corretja i l’única opció política amb força per a ensinistrar-la és el Partit Socialista Europeu” En conclusió, Europa va fer possible 18 actuacions que van canviar la ciutat des d’una majoria socialdemòcrata que apostava per la qualitat de vida, la cohesió social i les oportunitats per a tots. És el que està en joc el 25 de maig.