Per la protecció de la biodiversitat, demanem al jutge la suspensió cautelar de les obres al parc de Sant Pere

Davant l’imminent inici este matí —sense previ avís— de les obres de reforma del parc de Sant Pere per part del Govern local del PP, els Socialistes de Gandia considerem que este fet és una nova demostració del talant autoritari i dèspota d’un alcalde i d’un govern que menyspreen l’opinió majoritària dels veïns del Parc de Sant Pere”.

La candidata socialista a l’alcaldia, Diana Morant —qui ha estat este matí al costat dels veïns del parc de Sant Pere—, ha anunciat que els Socialistes de Gandia presentaran davant del jutjat una mesura cautelar perquè el jutge paralitze l’inici de les obres atenent a la legislació sobre la protecció de la biodiversitat, que també protegeix este parc.

“Governar és contar amb l’opinió de la gent; a Gandia, és precís  canviar ja la política del ‘mando y ordeno’ a què ens tenen acostumats l’alcalde Torró i el govern del PP”, ha assenyalat Diana Morant.

Cal recordar que el regidor del PP Guillermo Barber no ha convocat la Junta Districte de Roís de Corella a la qual es va comprometre en el plenari municipal del passat 12 de febrer per a presentar el projecte definitiu de remodelació del parc. Per tant, està vist que el Govern del PP començarà les obres sense tindre la dignitat de convocar esta Junta del Districte, menyspreant als representants d’este òrgan de participació.