Prieto: “Davant les evidències solament ens queda demanar que s’assumisquen responsabilitats”

Gandia, 19 de maig de 2016. Després de l’obertura del sumari del Cas Púnica, el Grup Municipal Socialista tornem a sol·licitar la dimissió de Víctor Soler doncs ja s’han fet públiques les declaracions en les quals tant l’ex alcalde de Gandia, Arturo Torró, com el Secretari d’Organització, Dionisio Ollero parlen de Víctor Soler com a responsable de portar a Gandia la trama Púnica.

Per als socialistes queda clar que el PP va participar en l’entramat conegut com a Cas Púnica amb un únic fi: aconseguir que els deutes contrets pels populars en campanya electoral foren liquidats per una constructora que realitzava treballs per a l’Ajuntament de Gandia i que va arribar a facturar més d’un milió d’euros mentre Arturo Torró era Alcalde a través d’IPG i l’Ajuntament.

“Davant les evidències i després de conèixer el que ara hem conegut, només ens queda demanar que els actors implicats assumisquen responsabilitats i expliquen les derivades de la seua gestió en aquest cas” declarava José Manuel Prieto. Així també, el portaveu socialista ha demanat la dimissió de l’actual president del Partit Popular a Gandia, Víctor Soler.

Finalment, des del PSPV de Gandia es recorda que és el propi jutge Eloy Velasco el que afirma en els interrogatoris que Gomuñoz va facturar a l’ajuntament de Gandia entre el 2013 i el 2015 mig milió d’euros i que a través de l’empresa pública es van pagar al voltant de 785.000€ dels quals hi ha prop de 200.000€ que no tenen concepte.

 

Per als socialistes, qüestions així expliquen que hi haja partits que quan governen tenen una seu en la zona més cara de Gandia i quan estan en l’oposició canvien a la crua realitat.