Prieto: “Quan el PP demana més seguretat, el primer que ha de fer és complir la llei”

“No és cert que ara hi ha més inseguretat a Gandia, ja que tots els indicadors en seguretat ciutadana són millors que quan el PP governava. Així ho corroboren les dades del Ministeri de l’Interior que s’aporten en cada Junta Local de Seguretat”. D’esta manera s’ha pronunciat el coordinador del Comité Electoral del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, en referència a la roda de premsa en matèria de seguretat ciutadana que han oferit hui el candidat pel PP a l’alcaldia de Gandia, Víctor Soler, i el número 1 dels populars al Senat per la província de València, Fernando de Rosa.

“Quan el PP demana més seguretat, el primer que ha de fer és complir la llei. I, en estos moments, la legislació per a marcar els terminis dels desnonaments en casos d’ocupació il·legal d’habitatges ho determinen els jutges, no els governs”, ha assenyalat Prieto, qui ha afegit que “si Víctor Soler està en contra d’això, el que està demanant és que s’incomplisca la llei. I, amb això, es dóna el primer pas per a una ciutat insegura”.

Prieto considera qu estes afirmacions dels populars atenen “una més de les ‘fake news’ amb les quals ens inundarà el PP de Gandia durant esta campanya que acaba de començar i que volen omplir de mentides”. Així mateix, el responsable de la campanya electoral dels Socialistes de Gandia ha indicat que “des de l’actual Govern local continuem donant suport a la Policia Local sense que isquen al carrer amb jupetins caducats o sense dotar-los amb una central de policia que cau a trossos i que hem d’anar reparant cada dos per tres”. Per això, Prieto ha indicat que “per a aconseguir una ciutat més segura i reduir els delictes s’ha d’invertir més en seguretat i incrementant notablement les places de policia, com així ho hem fet esta legislatura amb més de quaranta agents”.

Prieto ha conclòs que “nosaltres lluitem contra l’ocupació il·legal d’habitatges en col·laboració amb la justícia, sense publicitat, sense populisme punitiu i sense demagògia com fa el PP”.