Prieto: “Si el PP vol estar al costat de Gandia, el que ha de fer és deixar d’entorpir el treball de l’actual govern”

El portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Prieto, ha valorat la proposta del PP de Gandia de convocar una reunió de diputats autonòmics per a establir propostes als pressupostos de la Generalitat Valenciana de l’any que ve.

Prieto considera que “si Víctor Soler vol estar del costat de Gandia, el que ha de fer és deixar d’entorpir la tasca de l’actual Govern local i començar, per exemple, a votar a favor de pagar les factures i els treballs que ells van encarregar durant la passada legislatura, dels quals ara es desentenen votant en contra d’abonar centenars de milers d’euros a pymes, empreses i autònoms als quals van enganyar amb falses promeses”.

El portaveu socialista ha assenyalat que “sembla que Víctor Soler no vol entendre que les urnes han posat al PP a l’oposició a Gandia i a la Comunitat Valenciana. Així, allò que ha de fer és recórrer als instruments que té al seu abast a les Corts Valencianes presentant les esmenes que crega oportunes, com hem realitzat la resta de partits durant els 20 anys que el PP va governar la Generalitat aplicant un ‘rodillo’ i convertint la nostra comunitat en una de les més endeutades d’Espanya”.