Rodríguez Piñero, a Gandia: “Em compromet a ser la veu de Gandia a Brusel·les”

La Secretària d’Economia del PSOE i candidata número 7 al Parlament Europeu enceta la campanya a Gandia amb un encontre amb mitjans de comunicació i membres del Comitè electoral del partit a la ciutat.

Rodríguez Piñero aposta per “una Europa amb majoria d’esquerres que tinga com a prioritat donar un treball que dignifique i oportunitats a tanta gent sense esperança”.

El PSPV-PSOE de Gandia presenta una campanya “austera, pròxima, al carrer i amb protagonisme de les xarxes socials i els joves”. Juan Fernando López Aguilar protagonitzarà l’acte central el dimarts 20 de maig.

La candidata número 7 del PSOE al Parlament Europeu, Inmaculada Rodríguez Piñero, ha encetat la campanya del PSPV-PSOE de Gandia amb un encontre amb els mitjans de comunicació i els membres del Comitè Electoral que prepara esta cita electoral de les europees. Rodríguez Piñero s’ha compromès a “ser la veu de Gandia a Brusel·les després de les eleccions del 25 de maig, tan importants i on ens juguem el futur més immediat dels nostres pobles i ciutats”.

 Rodríguez Piñero, la representació valenciana en la llista electoral del PSOE, ha assegurat també que un canvi en la majoria parlamentària a Brusel·les, amb “una nova majoria d’esquerres després de 10 anys de governs conservadors amb receptes d’austeritat que ens han conduït a l’empobriment de la classe mitjana, una absurda austeritat i cap inversió en la gent que més ho necessita ni en infraestructures bàsiques per a la nostra economia”.

La candidata al Parlament Europeu ha apostat, front a l’actual majoria de dretes, per una Europa i unes institucions “amb majoria d’esquerres que tinga com a prioritat donar un treball que dignifique i oportunitats a tanta gent sense esperança”.

Una campanya “austera, pròxima i al carrer”

Rodríguez Piñero ha participat d’un encontre amb mitjans de comunicació i membres del Comitè Electoral del PSPV-PSOE de Gandia que ha servit d’inici per als actes de campanya. Una campanya coordinada pel regidor socialista Vicent Mascarell, acompanyat d’altres dirigents del partit.

Mascarell ha enumerat els actes d’una campanya “austera, pròxima al carrer i amb protagonisme de les xarxes socials i els joves”. Tots els actes seran al carrer, fins i tot el mitin central, que se celebrarà el dimarts 20 de maig, amb presència del Secretari General del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i com amb l’ex ministre de Justícia i candidat número 4, Juan Fernando López Aguilar, com a colofó.