Signarem un nou conveni amb SPAMA, que tant ha patit el desinterés i l’asfíxia econòmica del govern del PP

Juantxo Ribes. Visita  Alberg d’animals de SPAMA Safor 1 (1)

La candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, acompanyada de la integrant de la seua candidatura i gran defensora dels animals Judith Witjzes, han visitat l’alberg de la Societat Protectora d’Animals i Medi Ambient (SPAMA-Safor) i l’organització sense ànim de lucre El Rincón de la Mascota, on ha presentat les propostes del seu Programa de Govern en defensa dels animals.

Juantxo Ribes. Visita  Alberg d’animals de SPAMA Safor 7

SPAMA és una associació modèlica en la defensa i la cura dels animals que ha patit el desinterés, l’abandonament i l’asfíxia econòmica per part del govern del PP i de Torró, qui no es preocupa ni pels problemes de les persones ni dels animals”, ha afirmat Morant. D’esta manera, els Socialistes de Gandia ens comprometem a signar un nou conveni amb esta entitat.

“També condemnem  qualsevol mal tracte animal i ens comprometem a eradicar espectacles vexatoris  per als animals”, ha assenyalat la candidata socialista a l’alcaldia.

Els Socialistes farem complir la normativa contra aquells que abandonen les seues mascotes, les maltracten o els permeten embrutar la nostra ciutat, millorant la recollida d’excrements i la seua neteja.

Al mateix temps, portarem a terme campanyes de conscienciació en col·legis per a ensenyar als xiquets i les xiquetes de Gandia a estimar i a cuidar els animals, així com la seua responsabilitat amb ells.

“Els Socialistes apostem per una ciutat amable per a les persones, que també ha de ser respectuosa amb els seus animals”, ha conclòs Diana Morant.