Signat l’acord que possibilitarà un corredor verd per a avançar en la connexió entre la marjal i la platja de l’Auir

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; Carlos Cremades, en representació de Rústicas SA i Carlos d’Urquia i Pedro Vicente Terrades, en nom de Rioja Salinas SA, han procedit este matí a la signatura de l’acord que possibilitarà que la ciutadania de Gandia guanye un nou espai a la platja. L’acord ha estat possible gràcies a dues modificacions del Pla General d’Ordenació Urbana, de manera que la ciutadania guanya 12.500 metres quadrats on s’ubicarà un corredor verd que permetrà continuar avançant en la connexió entre la marjal i la platja de l’Auir.

Després de la signatura, Prieto ha volgut agrair la implicació d’estes empreses, ja que suposa “un nou espai d’oportunitats per a la ciutadania i la platja. L’acord de hui és un exemple de la col·laboració públic privada que permet que la ciutat guanye un espai, alhora que l’ajuntament ho compensa amb l’augment de l’edificabilitat al solar on actualment es troba el cine d’estiuTugar i on està prevista la futura instal·lació d’un hotel”.

Per la seua banda, Carlos Cremades ha afirmat que este acord “guanya la ciutat de Gandia. És un document on s’ha respectat la voluntat de totes les parts i que és positiu per a tothom”.