S’obri este divendres un dels sentits del pont de l’avinguda d’Alacant

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete; i el regidor de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha visitat esta vesprada les obres del pont de l’avinguda d’Alacant que este divendres, 24 de desembre, al matí s’obrirà a la circulació de vehicles i persones.

En concret, un dels sentits del pont (el d’entrada a la ciutat) s’obrirà per a facilitar l’arribada de vehicles al centre històric, després de completar el treball d’asfaltat. També s’ha obert un pas de vianants per millorar la connexió amb l’hospital Francesc de Borja. És una intervenció on el Govern local ha invertit 1,5 milions d’euros de fons propis

Després de la visita, l’alcalde ha explicat que “la manca de subministrament de matèries primeres que estem patint a tot el món ha impedit poder avançar la finalització de les obres, prevista al gener. Per tant, sempre amb precaució, confiem que a mitjans del mes de gener podrem obrir este pont en les dues direccions de circulació. Volem que totes les inversions estratègiques es garantisquen i una bona part d’això succeeix mitjançant accions de mobilitat”.

Prieto ha incidit en que esta decisió pretén facilitar la mobilitat de la ciutadania durant la campanya de Nadal. Una mesura a la qual també s’ha afegit la paralització temporal de les obres de la línia d’alta tensió en l’avinguda Blasco Ibáñez.

Sobre l’obra, l’alcalde ha destacat que permet als vianants guanyar en seguretat (la il·luminació ha estat millorada i s’han col·locat les baranes noves) i amplitud (la vorera passa de menys d’un metre a gairebé 3). “Este projecte culminarà la unió del centre de la ciutat amb l’hospital Francesc de Borja i les àrees industrials pròximes amb un itinerari segur”, ha indicat.

Per la seua banda, Nacho Arnau ha assenyalat que “esta obertura millorarà significativament el trànsit en la ciutat. Han estat molts dies de reunions entre els diferents departaments per a donar la millor solució que ens va permetre enfrontar estes dues obres importants”.