Sol·licitem una comissió d’investigació pel fracàs de l’Operación Aplauso

Després de les informacions aparegudes durant els últims dies referents al fracàs de la ‘Operació Aplauso’ i el consegüent tancament de la galeria comercial de l’hotel Gandia Palace, els Socialistes de Gandia exigim la convocatòria urgent d’una comissió d’investigació que esclarisca tot allò què ha succeït.
Cal recordar que quan els cinemes i la bolera del Gandia Palace es van reobrir fa dos anys, l’alcalde va arribar a qualificar aquest fet com el ‘triángulo perfecto’ ja que, segons Arturo Torró, suposava per a la ciutat l’adquisició d’un immoble, la generació d’una activitat comercial i d’oci durant tot l’any en el centre de la platja que ajudaria a desestacionalizar-la i que l’Ajuntament cobraria del Gandia Palace un deute de 2 milions d’euros que, segons ell, eren “incobrables”.
El regidor socialista Vicent Mascarell indica que “la realitat en estos moments és que no tenim ni cinemes, ni boleres; no sabem què passarà amb la propietat de cap immoble i, damunt, l’Ajuntament no ha cobrat els 2 milions d’euros que es devien”.
Mascarell assenyala que “els Socialistes de Gandia disposem d’una sèrie de documentació que acredita que l’alcalde Torró ha mentit i, si no es convoca la comissió d’investigació, la farem pública”.

Vicent Mascarell sosté que “una vegada més la negligència municipal, la improvisació o les sospites per a beneficiar a un empresari amic han passat factura. Així, l’ ‘Operación Aplauso’ podria costar-nos als gandians més de 2 milions d’euros”.

 

Els Socialistes de Gandia considerem que la ciutadania mereix saber si es va formalitzar la compra de la galeria comercial del Gandia Palace, si s’ha arribat a condonar el deute i, en definitiva, en quina situació es troba ara l’Ajuntament de Gandia.

 

Cal destacar que el procediment de la ‘Operació Aplauso’ s’ha dut a terme a través de l’empresa pública, “un fracàs més de Iniciatives Públiques de Gandia i que posa en qüestió la seua utilitat”, segons Mascarell.