Torró abusa del seu poder i coacciona als socialistes amb els concerts de l’estiu

Els regidors del Grup Municipal Socialista de Gandia s’han quedat hui sorpresos quan Arturo Torró s’ha negat a mostrar-los els contractes amb els patrocinadors dels dos concerts de l’estiu, el de Julio Iglesias i el de Tom Jones, sense signar prèviament un document de confidencialitat que impedia fer pública la informació que allí es podia consultar.

Davant d’aquesta situació, els socialistes lamenten l’abús de poder de Torró i que la participació dels grups polítics en l’Ajuntament de Gandia la marquen els seus criteris, que decideixen qui pot accedir a una informació i qui no. Per això, seguiran exigint que s’acomplisca el seu dret com a càrrecs públics i com a membres del Consell d’Administració de Gandia Protur, en el qual no s’ha fet signar a ningú cap document per a veure la informació.

La regidora socialista Ana Garcia, ha assegurat que “Torró no té cap dret a impedir-nos fer la nostra tasca de fiscalització i de donar a conèixer les obscures operacions que està realitzant des de l’empresa pública i amb diners de tots”. La socialista ha preguntat si aquesta és la transparència de la que constantment presumeixen els membres del govern.

García ha afegit que “se cree el ladrón que todos son de su condición i que faríem el mateix ús que feien ells quan accedien a alguna informació”. A més, la regidora socialista ha recordat que aquesta actitud no és la mateixa que Torró ha tingut amb els regidors de l’altre partit de l’oposició, el Bloc Compromís, als quals sí que els va deixar consultar els contractes sense signar cap paper.

En aquella ocasió ja vam poder saber que, efectivament i tal i com denuncien els socialistes des del principi, hi ha una operació amagada amb els xiringuitos de la platja, que hauran de servir una determinada marca de cervesa els propers anys per a poder pagar el dèficit de mig milió d’euros que van costar els dos concerts. Tal volta per això, ha dit García, amaguen els contractes: perquè Torró té alguna cosa que amagar que demostra que a Gandia li eixiran cars els dos concerts.

García ha finalitzat dient que “no hem volgut acceptar el xantatge de Torró, molt habituat a estes pràctiques, perquè ell no és qui per a ocultar informació d’operacions realitzades amb diners públics a un membre de la corporació i del consell d’administració de Gandia Protur”, i ha assegurat que “les males arts de Torró no ens van a fer parar per a conèixer tota la veritat del seu primer fracàs com a alcalde de Gandia”.