Torró blinda l’accés a la planta noble de l’ajuntament

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha denunciat hui que Torró ha blindat l’accés a la segona planta de l’Ajuntament (coneguda com la planta noble per estar allí Alcaldia i el saló de plenaris) limitant l’ús de l’ascensor. A partir d’ara, només podran arribar amb ascensor a visitar a l’alcalde aquells privilegiats que disposen d’una clau d’accés.

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha realitzat hui un prec i una pregunta sobre la qüestió durant la celebració del plenari ordinari del mes d’abril. I és que hui mateix i al passat plenari de pressupostos, persones amb mobilitat reduïda i amb carros de xiquets han hagut de pujar a la tercera planta i baixar a peu per l’escala pel búnker en el que Torró ha convertit la segona planta.

Davant la qüestió, Torró ha assegurat que seguirà limitant l’accés al seu despatx per, segons diu ell, millorar la derivació de les persones que busquen ser ateses per membres del govern.

Però des del Grup Municipal Socialista consideren que aquesta mesura respon més a la voluntat de Torró per evitar rebre les nombroses visites que diàriament rep de persones que volen reclamar-li el lloc de treball que els va prometre abans de les eleccions.